MAJSTORSKI POTEZ

VIDEO Modrićevo remek djelo na treningu Reala: 'Nemamo riječi za tvoje golove'

Foto: Real Madrid Twitter
1/7
10.11.2023.
u 10:11

Luka je u trku dočekao loptu pa ju desnom vanjskom neobranjivo poslao u lijeve rašlje. Golman se nije niti pomaknuo jer tako savršen udarac jednostavno se ne može braniti.

Hrvatski nogometni majstor Luka Modrić ponovno je oduševio na treningu madridskog Reala s jednim fenomenalnim potezom i pogotkom njegovim specijalnim oružjem, udarcem s vanjskim dijelom kopačke. To je s vremenom postalo Modrićev zaštitni znak, zabilježila je to i marketinška ekipa kraljevskog kluba. 

GALERIJA Ancelotti zamijenio Modrića: Bio je odličan, nije to zaslužio

1/7

Luka je u trku dočekao loptu pa ju desnom vanjskom neobranjivo poslao u lijeve rašlje. Golman se nije niti pomaknuo jer tako savršen udarac jednostavno se ne može braniti. 

Real je u srijedu slavio protiv Brage 3:0, a Modrić je odigrao posljednjih 15-tak minuta utakmice. U idućem kolu La Lige protivnik španjolskom velikanu je Valencia i tu bi ga mogli očekivati od prve minute. 

VEZANI ČLANCI:

- Nemamo više riječi za tvoje golčine - objavio je na društvenim mrežama Real. 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:00 10.11.2023.

Ni odgovor na tvoj tekst nije vrijedan jer si zao i ljubomoran čovjek !

BL
blackeder2022
12:39 10.11.2023.

Tekst nije vrijedan pažnje,vrijedan bi bio da na regularnoj utakmici da gol,no to se događa svake prestupne godine,možda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije