MADRID-SOCIEDAD 4:3

VIDEO Mourinhu zvižduci, Iker ušao umjesto isključenog Adana!

Adan Casillas
Reuters/Pixsell
06.01.2013.
u 17:45

Luka Modrić dobio je sitnu minutažu. Odigrao je tek posljednjih osam minuta susreta u kojem je Madrid slavio protiv Sociedada 4:3

Jose Mourinho definitivno više nije ljubimac Santiago Bernabeua. I u nedjelju su ga dočekali zvižducima koji su probili nebo kad je spiker pročitao sastav Reala u kojem je opet na vratima prednost dobio Adan a Casillas ostao na klupi. Sudbina je htjela da Adan bude tragičar. Naime, Real je poveo već nakon minute i 25 sekundi (Benzema). No, oslabljena obrana Reala (Varane i Carvalho bili su stoperi) i nespretnost Adana pomogli su Real Sociedadu da dođe do izjednačenja. Adan je loše rasčistio, pa napravio jedanaesterac i dobio crveni karton. Tako je već nakon šest minuta Casillas morao ustati s klupe. Dobio je ovacije, ali nije želio uzeti kapetansku vrpcu koju mu je došao predati Cristiano Ronaldo.

>> VIDEO Casillas odbio uzeti kapetansku vrpcu od Ronalda

Iako je na kraju Cristiano Ronaldo zabio dva gola, junak je lako mogao biti igrač gostiju, Prieto je zabio tri. Taj isti igrač prije osam i pol godina zabio je Realu dva gola i Sociedadu donio pobjedu.

- Nemam ništa protiv da mi gledatelji zvižde, ali neka navijaju za momčad. Adan je 16 godina u Real Madridu i nije zaslužio zvižduke. Pripremio sam ga na to, rekao neka zna da su ti zvižduci upućeni meni, ali moralo je sve to ostaviti trag na njega. Uostalom, milim da je Varane kriv, on ga je doveo u kompliciranu situaciju – rekao je Mourinho nakon utakmice u kojoj se ipak spasio. S obzirom da zadnje tri utakmice nisu pobijedili, novi neuspjeh možda bi bio i njegov kraj u Madridu.

Luka Modrić bio je na klupi, ušao je tek u 85. minuti umjesto Ozila. Upisao je jedan dobar prodor, a potom i dobar prizemni udarac.

Ključne riječi

Komentara 3

UN
unbekant
07:12 07.01.2013.

"spirit80" a nasta si se kladijo,dace trener Reala ubaciti Luku uopce u igru,jadno do bola,8 minuta igre za Lukicu,hehehehe

Avatar spirit80
spirit80
18:57 06.01.2013.

Gledao sam meč i izašao sam na kladionici,bravo Luka!

UM
umario
19:25 06.01.2013.

odkad se za zuti karton mora napustiti igraliste...????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije