Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO AUSTRALCE

VIDEO Na meču Đokovića i mladog Hrvata zvonio je mobitel. Novakov potez postao je viralni hit

Eurosport screenshot
14.01.2024.
u 10:57

Đoković je prvi set dobio sa 6:2, a kod rezultata 4:2 svojom izjavom nasmijao je publiku na tribinama. Naime, jednom gledatelju je zazvonio mobitel, što je omelo Prižmića u serviranju.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković i hrvatska teniska nada Dino Prižmić (18) trenutno igraju meč prvoga kola novog izdanja Australian Opena. Srpski as veliki je favorit protiv Prižmića, inače 178. tenisača na ATP ljestvici, koji se prvi put plasirao u glavni dio ždrijeba nekog Grand Slam turnira.

GALERIJA Đoković zbog Ivaniševića žestoko prozvao ATP 

1/6

Đoković je prvi set dobio sa 6:2, a kod rezultata 4:2 svojom izjavom nasmijao je publiku na tribinama. Naime, jednom gledatelju je zazvonio mobitel, što je omelo Prižmića u serviranju, a potom je Đoković ispalio: 'Hoćeš li se javiti ili?' Srpski tenisač potom se i sam krenio smijati. 

VEZANI ČLANCI:

Đoković inače brani naslov u Australiji kojeg je osvojio prošle godine,.a ukupno je čak deset puta tijekom bogate karijere osvojio Australian Open.

 

 

Komentara 1

DD
dobar.dan
12:05 14.01.2024.

Sry kume, zaboravio sam da si na mecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije