SPEKTAKL NA POLJUDU

VIDEO Najveći hrvatski derbi otvoren je spektakularnom koreografijom Torcide

Foto: Večernji list
1/10
30.04.2023.
u 18:18

Navijači bijelih posvetili su koreografiju jednom od najistaknutijih članova skupine

Prepuni Poljud i 30 tisuća navijača dočekalo je najveći derbi u Hrvatskoj, onaj između splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama. Sjajna atmosfera vladala je cijelog dana u Splitu, Torcida je po običaju ispunila sjevernu tribinu, a Bad blue boysi također su u velikom broju stigli u Dalmaciju. 

Utakmica između Hajduka i Dinama otvorena je impresivnom koeografijom Torcide. Poviše natpisa Hajduk živi vječno, istaknuta je slika autora transparenta, nedavno preminulog Borislava Jelovića Uše

Transparent prije ovog  posvećenom je također preminulom Torcidašu iz stare garde, bile su to njegove riječi izrečene prije utakmice protiv Stuttgarta, a koje ostaju do danas esencija i moto skupine najvjernijih navijača Hajduka: 'Te tvoje tri jedinstvene riči ostale su ka potpis onoga šta jesmo i šta ćemo zauvik biti'.

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:51 30.04.2023.

Po čemu je to derbi????Hajduk je 2.liga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije