'JUBILARNA FRITULA'

VIDEO Navijači Dinama našalili se s najvećim rivalom Hajdukom i poslali im pakete fritula

Sportklub/Screenshot
05.05.2023.
u 11:23

Dugi niz godina događaju se međusobna podbadanja iz oba navijačka tabora, na društvenim mrežama već su krenule montaže na kojima Livaja drži trofej prepun fritula

Navijači Dinama ovih dana ponovno podbadaju i šale se na račun Hajduka poslije osvojenog naslova prvaka Hrvatske. Na razne adrese vezane za Hajduk poslali su poštom pakiranje fritula.  Sinonim za propuštene trofeje postala je fritula, pa su se Bad Blue Boysi i ovaj put odlučili malo našaliti.

 Ovih dana tako su navodno na razne adrese vezane uz Hajduk, od samog kluba, Torcide, udruge 'Naš Hajduk', poglavarstva grada Splita...Navodno su stigli paketi u originalnim kutijama s natpisom 'Jubilarna 18. fritula'.

U videu kojim su BBB-i snimili svoju izvedbu prikazana je osoba koja ih peče i slaže u kutije noseći bijele rukavice. Njih su Boysi nosili i na derbiju u Splitu u kojem su proslavili novu titulu, želeći simbolizirati da je njihov klub gospodski. 

Čeka se odgovor Hajdukovaca na ovu šalu, a video možete pogledati OVDJE

Komentara 5

BL
blekpanther
16:28 05.05.2023.

“Navodno su poslali” jeli neki HR portal to provjerio? Možda netko šalje sto sa Dinamom nema nikakve veze!

Avatar barba_barba
barba_barba
15:01 05.05.2023.

kao prvo Dinama nema, a kao drugo ovaj takozvani Dinamo nema navijača

KO
Kološanin
12:59 05.05.2023.

Od ove Dinamove "šale" jedino su smješniji njihovi vlastiti rezultati u Ligi prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije