Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TRILJU

VIDEO Nemile scene u Dalmaciji: Žestoko se tukli na božićnom turniru, obje momčadi izbačene

Tučnjava
Dalmatinski portal
31.12.2023.
u 10:08

"Nakon scena koje ne priliče jednom sportskom natjecanju, kao organizatori smo donijeli odluku da se obje ekipe izbace s turnira. Imamo nultu toleranciju na ovakvo ponašanje i ova odluka je minimum onoga što smo mogli napraviti."

Malonogometne momčadi Mokrulj Velić i Six i Zox međusobno su se potukle na božićnom turniru u Trilju zbog čega su izbačene s natjecanja.

Ružne scene dogodile su se na parketu tijekom utakmice, a video se proširio društvenim mrežama. Udruga za mali nogomet Trilj odmah je reagirala.

"Nakon scena koje ne priliče jednom sportskom natjecanju, kao organizatori smo donijeli odluku da se obje ekipe izbace s turnira. Imamo nultu toleranciju na ovakvo ponašanje i ova odluka je minimum onoga što smo mogli napraviti. 

Kao Udruga osuđujemo svaki oblik nasilja, kojem nema mjesta ni na tribinama ni na terenu", stoji u priopćenju udruge.

Video pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nisam_robot
nisam_robot
11:16 31.12.2023.

Zanimljivo, čak i u malom nogometu se klubovi distanciraju od primitivizma i nasilja. Jedino to Hajduk nikada nebi učinio.

DU
Deleted user
15:09 31.12.2023.

Pa kako se nisu potukli u Međimurju ili Slavoniji već u Dalmaciji ? Čudno !

PO
Poganec
12:48 31.12.2023.

Zalosno…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije