KAPETAN VATRENIH

VIDEO Nerealne reakcije Modrića i Livakovića na kraju dvoboja. Luka je bio silno nezadovoljan

Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
12.10.2024.
u 20:45

Vatrene je na kraju utakmice spasio VAR koji je poništio autogol Kristijana Jakića. Poslije toga je uslijedila nevjerojatna reakcija Luke Modrića koji se nije radovao pobjedi kao inače.

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija, u trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2-1 (1-1). Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christiea, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2-1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

Portugal i Hrvatska imaju po šest bodova, s tim da Portugalci imaju utakmicu manje. Poljska je na tri boda, a Škotska i dalje bez bodova. Vatrene je na kraju utakmice spasio VAR koji je poništio autogol Kristijana Jakića. Poslije toga je uslijedila nevjerojatna reakcija hrvatskog kapetana Luke Modrića koji se nije radovao pobjedi kao inače.

VEZANI ČLANCI:

Kapetan vatrenih je čestitao svojim suigračima, ali je iskazao i nezadoljstvo te je uputio određene kritike zbog slabe reakcije u posljednjim trenucima. Nakon toga je snimljena i reakcija jedinice vatrenih Dominika Livakovića koji je snimljen kako je glavom naslonio glavu na reklamu sa izrazom lica koje pokazuje olakšanje. Oba dvije situacije možete pogledati OVDJE

Podsjetimo, na prošlom Euru u Njemačkoj Hrvatska je primila dva kasna gola protiv Albanije i Italije i to kada smo imali vodstvo, a na kraju smo zbog toga ispali sa europske smotre.

Komentara 5

FR
freeshooter
20:54 12.10.2024.

... pa boli ga angažman drugih suigrača i njihova anemična igra... Modrić kao najstariji i kapetan jedini trčao i odigrao na nivou, nevjerojatna i jedinstvena svjetska klasa, zašto drugi nemogu igrati sa tim srcem kao Luka...

AN
AntePortas9
23:09 12.10.2024.

Koji stručnjaci! Većina nikada nije imala mjesto u razrednoj ekipi. Reprezentacija je imala inicijativu 80 % vremena. Pritisak na zadnju liniju Škota isto je bio kontinuiran. Koji igrač nije dao svoj doprinos? U takvoj igri, uvijek je uvijek postoji mogućnost neke polu/kontre.

KE
kermitt
23:05 12.10.2024.

Luka i Livi reagirali su normalno i primjereno situaciji. Sto bi se trebao veseliti jer smo dobili gol u zadnjoj sekundi vlastitom krivicom? Ne razumijem tu vasu logiku. Normalno da se luka ljutio na suigrace jer su opet zbog greske u zadnjim sekundama nadoknade dobili gol umjesto da privedu mirno utakmicu kraju i spreme 3 boda u dzep, to je scenarij koji se vec 2 puta ponovio na velikim natjecanjima i nikako da nauce lekciju. Samo cudo nas je spasilo da su suci u var sobi isli pregledavati snimku i uocili zalede koje nije vidio ni linijski sudac ni sudac na terenu da nije bilo toga zavrsilo bi 2:2 sto je teska sramota usred zg, na domacem terenu i jos kao favorit u utakmici protiv repke koja je izrazito slaba! Livi je odahnuo sto je normalno jer zeli da pobjedimo. Isto zeli i luka i svi mi navijaci ali moramo biti nacisto da nas je sad sreca pomazila i nista vise. Ovakve stvari se nesmiju vise dogadati ako zelimo nesto postici u ligi nacija ili bilo kojem drugom znacajnom natjecanju. Ruku na srce, osim par akcija u drugom poluvremenu, igrali smo ne grozno nego ocajno lose i djelovali bezidejno, mlitavo i nimalo opasni po suparnicki gol. Svaka iole ozbiljna repka rjesila bi utakmicu vec u 1.poluvremenu protiv ovakvog protivnika. Ovo sto su pokazali danas nije nimalo dobro i trebali bi se ozbiljno zamisliti nad sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije