Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAR ODLUČIO SVE

VIDEO Nevjerojatna utakmica: Chelsea bio na rubu ponora, a onda u 95. minuti ostao bez potpunog preokreta

Premier League - Aston Villa v Chelsea
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/4
27.04.2024.
u 23:44

Aston Villa je i dalje uvjerljivo četvrta na ljestvici, dok je Chelsea ostao na devetom mjestu

U posljednjem subotnjem ogledu 35. kola engleske Premier lige nije bilo pobjednika, u Birminghamu su nogometaši Aston Ville i Chelseaja odigrali 2-2. Premda je domaćin vodio 2-0 na kraju može biti sretan i osvajanjem jednog boda. U 95. minuti Disasi je iz blizine postigao glavom pogodak za 3-2 Chelseaja, ali je VAR poništio gol zbog prekršaja u napadu.

Aston Villa je povela 2-0 nakon autogola Cucurelle u četvrtoj te pogotka Rogersa u 42. minuti. U nastavku je uslijedio uzvrat Chelseaja pa je Madueke u 62. smanjio, a Gallagher u 81. minuti pogodio za konačnih 2-2. Aston Villa je i dalje uvjerljivo četvrta na ljestvici, dok je Chelsea ostao na devetom mjestu.

SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Nogometaši Evertona su na domaćem terenu pobijedili Brentford 1-0 te su time i matematički osigurali ostanak u eliti i iduće sezone. Tri kola prije kraja Everton ima 11 bodova više od Lutona koji je na 18. mjestu, a ove subote Everton je upisao treću prvenstvenu pobjedu u nizu, odnosnu, četvrtu u posljednjih pet utakmica.

Pogodak odluke za veliko veselje na Goodison Parku postigao je Gueye nakon točno sat vremena igre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije