TEREN SE RASPAO

VIDEO Nevjerojatne scene u BiH ligi: Pa tko je dozvolio da se igra u ovakvim uvjetima?

Screenshot Youtube
20.11.2022.
u 15:40

Bili su potpuno nemogući uvjeti, ali utakmica se ipak održala. Da sve bude još bizarnije, nogometaši su na ovom terenu uspjeli postići čak četiri gola.

Nevjerojatne scene zabilježene su u Bosni i Hercegovini gdje je u Gabeli odigrana utakmica između Veleža i dobojske Sloge u okviru Premijer lige , odnosno prvog tamošnjeg nogometnog ranga.

U pitanju je bio susret 19., odnosno posljednjeg kola jesenjeg dijela Premijer lige koji je završio rezultatom 2:2.

Za početak, pitanje je tko je i na temelju kojih pravila odlučio da uvjeti zadovoljavaju potrebe igranja nogometne igre na najvišoj razini.

Kiša je potpuno uništila teren, na većem dijelu ostala je velika količina vode, a igrači su bili mokri i blatnjavi.

Zaista je pravo čudo da su u ovoj utakmici postignuta četiri pogotka, za što su kod Veleža "krivi" Vehabović u devetoj i Zajmović u 85. minuti, a kod Sloge Stevanović u 29. i Jašarević u 73. minuti.

Nakon 19 utakmica Velež zauzima šesto mjesto sa 24 boda, dok je Sloga deveta sa tri boda manje.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije