PRVI TENISAČ SVIJETA

VIDEO Objavljena snimka: Novak se vratio u Srbiju pa završio na zabavi

24.01.2022.
u 10:01

Novak je s ostalima pjevao rođendansku pjesmu mladoj slavljenici, trenutačno 131. tenisačici svijeta

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković opet se vratio u Srbiju nakon što je odmarao u Crnoj Gori, a ovoga puta na još jedan skup, no ne njemu u čast. Naime, Novak je slobodno vrijeme iskoristio da proslavi rođendan mlađe kolegice Olge Danilović.

Na Instagramu se tako pojavio video slavlja Olge Danilović, srpske tenisačice koja je slavila 21. rođendan. Ona je u jednom restoranu dočekala svoj rođendan, a među prisutnima bio je i Đoković.

Novak je s ostalima pjevao rođendansku pjesmu mladoj slavljenici, trenutačno 131. tenisačici svijeta.

Ključne riječi

Komentara 4

LU
lucio2
19:50 24.01.2022.

Opet o ljigavcu...

JG
jozagulikoza.guli
11:30 24.01.2022.

Iz Beograda javljaju da se Džoka prije deset minuta popiškio u javnom WC-u.

Avatar Apsalar
Apsalar
10:44 24.01.2022.

A majketi više! Ne zanima nas svaki korak tog lika. Imao je moju podršku u borbi protiv glupih pravila. No ne zanima nas svaki njegov korak! Da nam se čita smeće Kurir, čitali bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije