Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna snimka iz sad-a

VIDEO Golema rupa progutala nogometno igralište: 'Izgleda kao da je eksplodirala bomba'

Rupa na nogometnom terenu u SAD-u
Foto: Reuters
1/2
28.06.2024.
u 09:07

Rupa je progutala čak i jedan od rasvjetnih stupova stadiona, a vrtača je nastala zbog "urušavanja rudnika duboko pod zemljom".

Golema rupa, široka 30 metara i duboka gotovo 10 metara, progutala je u srijedu dio nogometnog igrališta u američkom gradiću Altonu u Illinoisu. Rupa je progutala čak i jedan od rasvjetnih stupova stadiona, a vrtača je nastala zbog "urušavanja rudnika duboko pod zemljom".

Tvrtka za građevinske materijale rekla je da se podzemni rudnik urušio oko 10 sati u gradskom parku Gordon Moore. Službenici lokalnih parkova i rekreacijskih službi procjenjuju da je vrtača široka 30 metara i duboka gotovo 10 metara.

Trenutačno je park zatvoren, dok stručnjaci ispituju štetu i planiraju popravke. Neki događaji su otkazani. Guverner Illinoisa JB Pritzker pozvao je Savezni ured za sigurnost rudnika da istraži urušavanje. "Stanovnici okruga Madison zaslužuju temeljitu i dobro komuniciranu istragu o ovom incidentu kako bi se ubrzao njihov povratak u normalu", rekao je Pritzker u četvrtak poslijepodne. 

Nema izvještaja o ozlijeđenima. Sigurnosna kamera snimila je trenutak kada se rupa otvorila, progutavši rasvjetni stup, travnjak i ostalo. "Izgleda kao iz nekog filma, zar ne? Čini se kao da je eksplodirala bomba", rekao je direktor Alton Parks and Recreation Michael Haynes za NBC-jevu podružnicu KSDK.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio 'u nigdje', a drugi je naš najveći ponos

Rupa na nogometnom terenu u SAD-u
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije