UŠAO I ZABIO

VIDEO Ovo je gol kojim je Petković zapečatio sudbinu Salzburga za veliku pobjedu Dinama

Salzburg: Trening GNK Dinama uoči utakmice lige prvaka FC Salzburg - GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
23.10.2024.
u 22:48

Bruno Petković nije sasvim spreman pa je u igru ušao u 77. minuti i zabio nakon samo sedam minuta.

Dinamo je u Salzburgu na Red Bull Areni u 84. minuti poveo 2:0 golom Brune Petkovića.

Baturina je povukao polukontru i dodao za Petkovića, a on dao za Ristovskog. Makedonac je zatim dao povratnu koju je Petković lijepim udarcem poslao u kut vrata.

Bruno Petković nije sasvim spreman pa je u igru ušao u 77. minuti i zabio nakon samo sedam minuta.

Prvi pogodak zabio je Kulenović, a Dinamo je od 66. minute bio s igračem više nakon isključenja domaćeg vratara Schlagera.

Gol Petkovića pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
23:33 23.10.2024.

...prije svega bila je to kolektivna igra i pobjeda... sa puno trke, linijskog kretanja, presinga, i kombinatorike, i koja je neminovno dovela do naših golova... i kako treba, zabijaju naši centralni napadači, bravooo Petko i Kule... vooolim te dinamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije