BRZE AKCIJE

VIDEO Ovo je pogodak Maroka koji nas je vratio na početak u borbi za broncu

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
17.12.2022.
u 16:22

I ovdje je bio nabačaj, Majer je htio izbiti glavom, no dao je za Darija koji je mirno pogodio za izjednačenje.

 Hrvatska i Maroko od 16 sati igraju utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ove dvije momčadi igrale su i u skupini, a taj je susret završio 0:0. No, borba za broncu počela je vatreno, već nakon 10 minuta pala su 2 gola i rezultat je 1:1 Fantastično otvaranje Hrvatske i još bolji početak. Majer je izveo slobodni udarac, Perišić glavom dao za Gvardiola koji također glavom pogađa za 1:0.

Maroko je uzvratio već iz sljedećeg prekida i izjednačio na 1:1. I ovdje je bio nabačaj, Majer je htio izbiti glavom, no dao je za Darija koji je mirno pogodio za izjednačenje.

>> GOL POGLEDAJTE OVDJE

>> UTAKMICU PRATITE OVDJE

Bez obzira kako ovaj susret završio, za vatrene se sutra u Zagrebu sprema doček. Vatreni će sletjeti u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman u nedjelju u 17:10 sati te će potom krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića istom rutom kojom su putovali nakon osvojene srebrne medalje 2018. godine.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
16:51 17.12.2022.

Livijev gol. Kaonda se zalijepio za crtu a Marokanac mu na 3 m od gola laganini zabije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije