AKTIVAN ODMOR

VIDEO Perišić se skinuo u bokserice pa pokazao isklesano tijelo u ringu

Foto: instagram
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.12.2021.
u 11:00

Nije to prvi put da se ova dva sportaša susreću među konopima. Prije otprilike pola godine su se upoznali baš na jednom ovakvom treningu, a kako je sve izgledalo tada, a i sada, podijelili su na društvenim mrežama

Dok se u Interu znoje hoće li Perišić i Brozović ostati u talijanskom prvaku ili ne, Hrvati se aktivno pripremaju na drugi dio sezone. Dok Brozović trči po svom rodnom kraju, Perišić se odlučio za nešto drugačiji trening. Naime, ušao je u ring i to ring Luke Tomića, trenera boksa i kikboksa, trostrukog europskog prvaka u kikboksu i osvajača  svjetskih medalja, također u kikboksu. 

Nije to prvi put da se ova dva sportaša susreću među konopima. Prije otprilike pola godine su se upoznali baš na jednom ovakvom treningu, a kako je sve izgledalo tada, a i sada, podijelili su na društvenim mrežama.

Inače, trener Intera Simone Inzaghi požuruje klub da potpiše nove ugovore s hrvatskim reprezentativcima Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem, objavili su talijanski mediji.  

- Brozović bi trebao požuriti i produžiti ugovor. On voli Inter i sve vezano uz klub. On je fantastičan igrač i godinama se Inter oslanjao na njega - kazao je Inzaghi.   Brozoviću i Perišiću ugovori ističu na kraju sezone. 

- Nadam se da će i Perišić uskoro potpisati. On je bio prvak, ali otkrio sam da je uvijek spreman pomoći i igrati što god se od njega traži, bilo da je riječ o polušpici ili desnom krilu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije