UOČI UTAKMICE

VIDEO Pijani vozač se zabio u autobus igrača Slaven Belupa. Policija objavila informacije o nesreći

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
20.10.2024.
u 13:43

Uoči nedjeljnog okršaja Hajduka i Slaven Belupa, 18-godišnji mladić zabio se u parkirani autobus koprivničke momčadi. Policija je objavila da je bio u alkoholiziranom stanju te će protiv njega pokrenuti prekršajni postupak

Slaven Belupo će na koprivničkom stadionu ugostiti nogometaše Hajduka u utakmici desetoga kola Hrvatske nogometne lige. Međutim, uoči susreta autobus domaće momčadi nastradao je u prometnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima. Naime, oko 5 sati ujutro u Glogovcu se pijani mladić zaletio u parkirani autobus kluba kojim momčad putuje na gostovanja, navodi Podravski.hr.

"On je pod utjecajem alkohola od 1,33 promila zbog nepropisnog kretanja vozilom prešao na travnatu površinu i udario u propisno parkirani autobus", otkrili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke. Protiv 18-godišnjeg vozača policija će pokrenuti prekršajni postupak, a snimku i fotografije s mjesta nesreće možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Ovo su najbolji strijelci Hrvatske u povijesti: Znate li tko je na vrhu i tko je tu od aktivnih vatrenih?
Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/13

Trenutno nema informacija koje bi dale naslutiti da je itko u nesreći pretrpio tjelesne ozljede. Slaven Belupo današnju utakmicu igra na Gradskom stadionu u Koprivnici. Momčad je trenutačno na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s pet bodova. Tri boda više od njih ima Gorica. Hajduk im u goste dolazi kao prvoplasirana momčad prvenstva s 21 bodom, a ukoliko opravdaju ulogu favorita bijeli mogu Dinamu i Rijeci pobjeći na četiri boda razlike.

Utakmica počinje u 16.00 sati. Televizijski prijenos utakmice možete gledati na HRT 2 ili Maxsport 1. Hajduk je favorit na kladionicama s koeficijentom 1.75 na njihovu pobjedu. Koeficijent na pobjedu Slaven Belupa je 5.60, dok koeficijent na neriješeni ishod utakmice iznosi 4.00. Bijeli dolaze u Koprivnicu još uvijek neporaženi u aktualnoj sezoni te ohrabreni velikom pobjedom nad Šibenikom u prošlome kolu (4:0). Belupo je pak uspio izboriti remi s Rijekom u prošlome kolu pa se nadaju bodove uzeti i posljednjem od hrvatske "velike trojke".

VIDEO Pročitajte što regionalni mediji pišu o nevjerici u Maksimiru. Spominju da je Bjelici 'puknuo film'

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
20:15 20.10.2024.

Nije to autobus igrača Slave Belupa, nego autobus koji vozi igrače Slaven Belupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije