UTAKMICA PREKINUTA

VIDEO Pogledajte dvije sjajne asistencije Sose u novom debaklu Ajaxa

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/4
22.10.2023.
u 14:45

Momčad iz Amsterdama je prvo gubila 2:0 golovima u 44. i 48. minuti, da bi preokrenula na 3:2 već do 65., no Utrecht je vratio rezultat na egal šest minuta kasnije te preokrenuo u nadoknadi.

Nogometaši Ajaxa nastavili su svoju rezultatsku krizu 4:3 porazom u gostima kod, do jučer, posljednje momčadi nizozemske lige, Utrechta. Tako su i nakon sedam ligaških kola ostali na samo jednoj pobjedi te se nalaze u zoni ispadanja, na 17. mjestu sa samo pet bodova. Momčad iz Amsterdama je prvo gubila 2:0 golovima u 44. i 48. minuti, da bi preokrenula na 3:2 već do 65., no Utrecht je vratio rezultat na egal šest minuta kasnije te preokrenuo u nadoknadi.

VEZANI ČLANCI:

Vrijedi napomenuti jednu bizarnu situaciju. Utakmica je bila prekinuta u sudačkoj nadoknadi zato što je jedna plastična čaša s tribina ubačena na teren, a da ju pritom nitko od igrača nije primijetio. Hrvatski reprezentativci Josip Šutalo i Borna Sosa su bili u prvoj postavi Ajaxa, a posebno se dobrom utakmicom istaknuo Sosa koji je u samo tri minute (od 52. do 55.) podijelio dvije asistencije za Kristiana Hlynssona.

VEZANI ČLANCI:

Uz to je imao tri ključna dodavanja i tri od tri točne duge lopte. Preostali Hrvat iz Ajaxa, Jakov Medić je ostao na klupi za pričuve. Dvije briljantne asistencije Sose možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikimouse12
15:02 22.10.2023.

Hahahahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije