'Scusi, signore'

VIDEO Pogledajte kako je Joško Jeličić podbadao Jakirovića nakon poraza, trener Dinama čudno ga gledao

Zagreb: Bivši nogometaš, voditelj i komentator Joško Jeličić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
14.09.2024.
u 10:03

Trener Dinama odlučio je ignorirati Jeličića, a voditeljica Valentina Miletić je rekla da Jakiroviću nakon poraza nije do šala.

Dinamo je u najvećem hrvatskom derbiju pred domaćom publikom izgubio od Hajduka rezultatom 0:1. Utakmica, odigrana jučer u okviru 6. kola SuperSport HNL-a, donijela je prvi Dinamov poraz u sezoni. Ovim porazom Dinamo je prepustio vodeću poziciju na ljestvici Hajduku i pao na drugo mjesto. Nakon utakmice, u studiju MAXSporta dogodila se neugodna situacija.

Za nju je najviše zaslužan analitičar Joško Jeličić koji je s trenerom Hajduka Gennarom Gattusom razgovarao na španjolskom jeziku.

Zatim je u studio na stadionu stigao trener Dinama Sergej Jakirović. Jeličić mu je na to na talijanskom jeziku rekao 'oprostite gospodine' (scusi, signore). Jakirović ga je čudno pogledao, a Jeličić je ponovio svoj upit.

Trener Dinama odlučio je ignorirati Jeličića, a voditeljica Valentina Miletić je rekla da Jakiroviću nakon poraza nije do šala.

Komentara 1

JU
JurekJuric
15:00 15.09.2024.

Pazi mali da ti Jakir ne zalijepi koju odgojnu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije