NIJE GA ŠTEDIO

Jeličić žestoko ponizio predsjednika Hajduka: Žao mi ga je s tikovima i zamuckivanjem, to je tužno

HRT screenshot
13.09.2024.
u 20:09

Nikola Kalinić naprasno je smijenjen s funkcije sportskog direktora nakon samo četiri mjeseca, a umjesto njega doveden je Francuz Francois Vitali, no navijači nisu baš oduševljeni s tim potezima.

Bivši nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić komentirao je situaciju u Hajduku uoči derbija na Maksimiru. Nikola Kalinić naprasno je smijenjen s funkcije sportskog direktora nakon samo četiri mjeseca, a umjesto njega doveden je Francuz Francois Vitali, no navijači nisu baš oduševljeni s tim potezima. Jeličić je nedavno stigao kao stručni komentator na MaxSport televiziju gdje komentira događaje oko HNL klubova. 

- S jedne strane imamo Nikolu Kalinića. Možemo govoriti o njegovom iskustvu, ali jako ga dobro poznajem. Nikola Kalinić je jedan pošten momak i apsolutni hajdukovac. On je klubu osigurao sedam milijuna eura kad je išao u Blackburn, ostavio milijune da se vrati na Poljud, u Hajduku je praktički radio besplatno. Ono što je on govorio je apsolutnu istina - započeo je Jeličić za MaxSport.

VEZANI ČLANCI:

- S druge strane imate presicu dotičnog predsjednika. Meni je bilo žao čovjeka... S njegovim tikovima, zamuckivanjem, određivanjem tko će pitati. To je bilo tužno. Svatko tko voli Hajduk, žao mu je što klub prolazi kroz ovo. S jedne strane imamo Gattusa i igrače, koji ga slijede i vole. Oni su na jednoj strani, uprava na drugoj. Treba mijenjati proces upravljanja u Hajduku. Predsjednik kaže i ostane živ da su imali pripremljeno rješenje za sportskog direktora prije nekoliko tjedana, a Kalinić potpisao ugovor prije dva tjedna. Apsolutna izgubljenost u vremenu i prostoru. Taj čovjek ne poznaje nogomet, sportsku strukturu. To se na kraju vidi na terenu.

Komentara 4

Avatar Žuti
Žuti
20:50 13.09.2024.

Zamuckivanje nije problem. Loša politika kluba i loši potezi kluba su problem. Mafijaška organizacija je problem.

AK
Aka
20:47 13.09.2024.

To neko pametan nikada neće reči za neku sobu, da zamuckuje, da ima tikove i da je to žalosno! Time samo želi poniziti, i obezvrijediti čovjeka sigurno je da ne žaluje nad njime, nego se iživljava, bestidno i bezmoralno.

LU
Luftbalons
11:55 15.09.2024.

Predsjednik Hajduka je obrazovan čovjek, radi, za razliku od ovog ne obrazovanog, nebitnog primitivca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije