KORAK NAPRIJED

VIDEO Pogledajte oduševljenje Poljuda nakon pobjede! Bijeli su napravili jednu značajnu gestu

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/24
18.08.2024.
u 22:08

Nakon burnih događaja koji su označili početak aktualne sezone, Hajduku ova pobjeda neće donijeti golem bodovni profit, ali psihološki bi mogla puno značiti, kako igračima, tako i navijačima

U susretu 3. kola HNL-a Hajduk je preokretom na Poljudu svladao Varaždin sa 2-1 (0-1). Goste je u vodstvo doveo Dimitar Mitrovski (8), a Filip Krovinović (56) i Marko Livaja (74) su u nastavku pogađali za pobjedu Hajduka. Važna je to pobjeda za Hajduk nakon što su na Poljudu ispali iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a prva su dva kola domaćeg prvenstva donijela tek četiri boda.

Veliku je ulogu u ovome susretu odigrao Marko Livaja. Upravo je on bio asisten Filipu Krovinoviću za gol koji je spriječio da večerašnji susret bude repriza utakmice protiv Ružomberoka kada su bijeli izgubili zbog autogola u osmoj minuti. Njegov doprinos utakmici još nije bio gotov, već je školski iskoristio ubačaj Šimuna Hrgovića te postavio konačan rezultat.

GALERIJA Hajduk se razigrao i preokretom svladao Varaždin! Livaja je ponovo heroj Poljuda

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/24

Navijači na Poljudu su s oduševljenjem dočekali kraj utakmice. Nakon što se sudac po posljednji put oglasio, s tribina je odjeknuo aplauz. Također, igrači ovoga puta nisu bili orijentirani prema Sjevernoj tribini kako su do sada najčešće radili, već su se okupili dalje na terenu i pozdravili sve navijače. Snimku događaja možete pogledati OVDJE.

Nakon burnih događaja koji su označili početak aktualne sezone, Hajduku ova pobjeda neće donijeti golem bodovni profit, ali psihološki bi mogla puno značiti, kako igračima, tako i navijačima. Nakon odlaska Ivana Perišića nastao je ograničeni raskol među obožavateljima, premda je barem naizgled većina podržala Gennara Gattusa. Ipak, zbog nedostatka rezultata i izvrsnosti u momčadi, na meti oštrih kritika našli su se kako nogometaši i trener, tako sportski direktor Nikola Kalinić i predsjednik kluba Ivan Bilić.

VIDEO Hajduk već priznao potpuni poraz? Kalinić: 'S Dinamom se nemamo što uspoređivati. Kvalitetniji su'

Komentara 7

DM
D'Mich
02:31 19.08.2024.

Hajduk je izgubljen slučaj. Nadam se da će se vratiti ali sad je samo prosjek HNLa. I to je dugo tako i ostati će neko vrijeme tako.

DU
Deleted user
06:59 19.08.2024.

Opet suci...ruka u zraku hajdukovca brani lopti put ka golu i....ništa....nema protiv Hajduka penala. Dakle sudački poguranac traje ...to su za sada 4 poklonjena boda hajduku

MA
marcellus
08:31 19.08.2024.

Nekad se pobjeda nad Varaždinom na Poljudu podrazumijevala, danas je to trijumf. Hajduk oteo Varaždinu tri boda na Poljudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije