NAJTROFEJNIJI IGRAČ

VIDEO Pogledajte ovacije krcatog stadiona za Modrića. Trener Reala je to spremao od početka

Super Cup - Real Madrid v Atalanta
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/20
15.08.2024.
u 08:35

Modrić je do sada dijelio tron sa Nacho Fernandezom, međutim 34-godišnji Španjolac je napustio Real preselivši u redove saudijskog Al Qadsiaha, pa je Modrić postao jedini igrač sa 27 trofeja u povijesti kluba.

Pobjedom Real Madrida u europskom Superkupu protiv Atalante, hrvatski nogometni majstor Luka Modrić osvojio je 27. trofej u dresu Los Blancosa, postavši najtrofejniji igrač u 122 godina dugoj povijesti "Kraljevskog kluba". Modrić je do sada dijelio tron sa Nacho Fernandezom, međutim 34-godišnji Španjolac je napustio Real preselivši u redove saudijskog Al Qadsiaha, pa je Modrić postao jedini igrač sa 27 trofeja u povijesti kluba.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Super Cup - Real Madrid v Atalanta
1/17

Kapetan hrvatske reprezentacije je u dresu "Kraljevskog kluba" osvojio šest Liga prvaka, pet klupskih svjetskih prvenstava, pet španjolskih Superkupova, pet europskih Superkupova, četiri španjolska prvenstva, te dva Kupa kralja.

VEZANI ČLANCI:

Nakon utakmice Reala naveliko se u španjolskim medijima govori o Luki Modriću, legendi Reala i vatrenih. Prilikom ulaska u igru dobio je ovacije 56 tisuća navijača u Varšavi. Video možete pogledati OVDJE

Komentara 2

DE
degenija16
09:11 15.08.2024.

Najpoznatiji Hrvat na svijetu, bilo bi sjajno da bude naš predsjednik nakon slučajne svjetske sramote

UK
ukrajina
09:05 15.08.2024.

Ovacije se slušaju a ne gledaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije