LEGENDA KRALJEVA

Španjolci otkrili velike vijesti o Modriću poslije povijesne utakmice. Ovo će oduševiti sve navijače

Super Cup - Real Madrid v Atalanta
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/20
15.08.2024.
u 08:11

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić za Real je zaigrao od 77. minute, osvojivši 27. trofej u Realovom dresu čime je postao najtrofejniji igrač u povijesti "Kraljevskog kluba".

Nogometaši Real Madrid pobjednici su europskog Superkupa nakon što su u Varšavi pred 56.402 gledatelja pobijedili Atalantu sa 2-0 osvojivši rekordni, šesti put ovo natjecanje. Nakon slabog prvog dijela, Real je pobjedu izborio u nastavku golovima Federica Valverdea (60) i novog pojačanja Kyliana Mbappea (69). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić za Real je zaigrao od 77. minute, osvojivši 27. trofej u Realovom dresu čime je postao najtrofejniji igrač u povijesti "Kraljevskog kluba". Modrić je doživio ovacije stadiona u Varšavi, više o tome OVDJE

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Super Cup - Real Madrid v Atalanta
1/17

Za razliku od prošle sezone u kojoj je morao prihvatiti ulogu igrača s klupe, u ovoj bi Modrić ponovno trebao imati značajnu minutažu. Španjolski mediji se slažu s tom činjenicom, uz podsjetnik na umirovljenje Tonija Kroosa, ali i formu kapetana hrvatske reprezentacije i Real Madrida.

VEZANI ČLANCI:

- Zamijenio je Rodryga, učvrstio Realovu igru i pokazao da će u ovoj sezoni dobiti dosta minuta jer momčadi je u prvom poluvremenu nedostajao tip igrača kakav je on. Imao je zadovoljstvo podići prvi trofej kao kapetan tima. Sad je na 27 osvojenih trofeja, najviše u povijesti Madrida - komentira AS Modrićevu jučerašnju prezentaciju.

- To je ljubav i nemojte to nikako drugačije zvati. To je ono što Realovi navijači osjećaju za Luku Modrića. Uzbudljivo je bilo vidjeti ovacije koje je dobio pri ulasku na teren. Čista ljubav. Nalik onoj na Real i finala - javlja Marca. 

 

Komentara 5

ME
Mentalist2018
11:54 15.08.2024.

Samo je jedan Luka Modrić.. Hvala ti.

Avatar CUBE
CUBE
10:57 15.08.2024.

Mijatović označava objavu sa Grrrrr

LE
lector2corrector
10:00 15.08.2024.

otkrili velike vijesti? a zapravo svakog dana ga prate i to pod povećalom! senzacionalno otkriće i klasična navlakša u naslovu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije