POTPUNA EUFORIJA

VIDEO Pogledajte show koji su BBB napravili prije Dinamove utakmice s Lokosima!

Mia Mitrović
01.05.2022.
u 17:50

Svjesni da im treba podrška, navijači su se odlučili okupiti u masovnijem broju pa pokazati koliko jako žele titulu. Naravno, pomogla je i euforija koja vlada u gradu zahvaljujući 40. godišnjici od osvajanja prvenstva Jugoslavije 1982.

Utakmica Lokomotive i Dinama (19:05) izazvala je poveću pažnju i stadion u Kranjčevićevoj trebao bi biti put, a da će atmosfera biti fenomenalna potvrdili su Bad Blue Boysi masovnim korteom koji se kretao prema stadionu.

Zastave, baklje i glasno navijanje u čast voljenom im klubu orilo se kod Cibone i nastavljalo prema stadionu gdje će se plavi sučeliti s Lokomotivom u rijetko viđenoj napetoj završnici prvenstva.

Svjesni da im treba podrška, navijači su se odlučili okupiti u masovnijem broju pa pokazati koliko jako žele titulu. Naravno, pomogla je i euforija koja vlada u gradu zahvaljujući 40. godišnjici od osvajanja prvenstva Jugoslavije 1982.

>>> Korteo navijača Dinama uoči utakmice s Lokomotivom

Brojna događanja na tu temu kao da su probudila uspavani zagrebački duh. Baš kao što je ta titula otprije četiri desetljeća probudila usnuli Zagreb u tim trenucima.

Večernji list sve to prati aktivno, pripremljeno je specijalno izdanje "Plave devetke" i dijelit će se ispred stadiona Kranjčevićeva prije utakmice. Pripremljeno je čak 5000 primjeraka, a oni koji ne uspiju do svog, mogu ga dobiti uz izdanje Večernjeg lista koje izlazi sutra, 2. svibnja, na kioscima diljem Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Purgeri
Purgeri
18:38 01.05.2022.

Bravo za zastavu Građanskog. Od 1911. isti duh hrvatstva živi u našem klubu. 🇭🇷

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
18:43 01.05.2022.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
18:41 01.05.2022.

Da ona primitivna partizanija nije u opancima ušla u Zagreb 1945. bio bi Građanski i danas. No mi Hrvati ne damo na svoju povijest. Nije svijet počeo 45' s jugo balkanskim opančarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije