Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIO ONO ŠTO VOLI

VIDEO Pojavila se snimka Craiga Breena uoči nesreće u kojoj je izgubio život

Lobor: U nesreći na testnoj vožnji za WRC poginuo vozač
Foto: Zagorje International
1/3
14.04.2023.
u 10:24

Na društvenim mrežama brojni se navijači opraštaju od Breena, a pojavio se i video koji prikazuje Irčevu vožnju uoči nesreće.

Svijet relija u šoku je nakon vijesti kako je u nesreći u Loboru jučer prilikom trening vožnje pred nastup na Croatia Rallyju poginuo Irac Craig Breen (33). Sin bivšeg irskog prvaka Raya Breena, Craig započeo je svoju karting karijeru u Irskoj prije nego što je debitirao u reliju 2009. godine, kada je osvojio međunarodne, britanske i irske naslove Fiesta Sporting Trophy. Te je godine također okrunjen titulom irskog mladog vozača godine.

Rodom iz Waterforda, na jugoistoku Irske, pridružio se vrhunskoj kategoriji discipline, WRC-u, 2016. s Citroënom, osvojivši treće mjesto u Finskoj u svojoj prvoj sezoni u eliti. Iako nikada nije osvojio WRC pobjedu, Breen je između 2016. i 2023. osvojio ukupno devet postolja, uz šest drugih i tri treća mjesta.

@vlado01v last turn before heaven🙏 #craigbreen #wrcrallye #croatia #testdrive ♬ See You Again (feat. Charlie Puth) - Wiz Khalifa

Na društvenim mrežama brojni se navijači opraštaju od Breena, a pojavio se i video koji prikazuje Irčevu vožnju uoči nesreće.

"Radeći ono što najviše voli..."Posljednja test vožnja Craiga Breena u Hrvatskoj prije nego što je preminuo", napisao je novinar Sean Cardovillis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije