Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKUPILI SREDSTVA

VIDEO Prekrasni mural posvećen slavnim hrvatskim sportašima napravila je Udruga Sinovi Oluje

Knin: Stadion Dinara ukrašen muralima slavnih sportaša
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/13
10.11.2023.
u 12:12

- Udruga je osmislila veliki mural, posvećen najboljim hrvatskim sportašima, kao zahvalu za sve njihove sportske pobjede, i koji bi trebao biti motivirajući za neke buduće sportske uspjehe djece, ali ne samo i sportske, već općenito - poručili su iz Udruge navijača.

Stadion 'Podno tvrđave' Nogometnog kluba Dinara koji se natječe u 1. županijskoj ligi Šibensko-kninskoj ukrašen je muralima poznatih hrvatskih sportaša Prekrasne scene nam dolaze iz Knina, gdje je na kreativan način odana počast nekima od velikih imena koja su obilježila povijest hrvatskog sporta.

GALERIJA Prekrasni mural posvećen hrvatskim sportašima u Kninu

Knin: Stadion Dinara ukrašen muralima slavnih sportaša
1/13

Međutim, te murale nije napravila NK Dinara već Udruga Sinovi Oluje, pa smo napravili korekciju prijašnje objavljenog teksta. 

- Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije (Sinovi Oluje, logo je na sredini murala), koja već devet godina organizira Oluja kup, malonogometni turnir u Kninu, u sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te svake godine turnir ima veliki humanitarni karakter i napravi se nešto ili kupi za djecu u Kninu, ove godine je od novaca od turnira napravila još nešto. Udruga je osmislila veliki mural, posvećen najboljim hrvatskim sportašima, kao zahvalu za sve njihove sportske pobjede, i koji bi trebao biti motivirajući za neke buduće sportske uspjehe djece, ali ne samo i sportske, već općenito - poručili su iz Udruge navijača. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, na stadionu su svoje mjesto dobili Luka Modrić, braća Sinković, Toni Kukoč, Sandra Perković, Ivano Balić, Matea Jelić, Goran Ivanišević, Mirko 'Cro Cop' Filipović, Janica Kostelić, Dražen Petrović i Zvone Boban.

Komentara 1

KU
kublajkhan
14:35 10.11.2023.

Dovedite Tomaševića da to izbriše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije