TIJEKOM UTAKMICE

Prvi strijelac albanske lige (28) se srušio i umro, kamere snimile tragičan događaj

Raphael Dwamena
Printscreen
11.11.2023.
u 16:20

Nesreća se dogodila u 25. minuti kada se Raphael Dwamena samo srušio na teren. Liječnička ekipa brzo je reagirala, ali nažalost pomoći nije bilo.

Današnja utakmica Egnatije i Partizanija u albanskoj ligi prekinuta je zbog strašnog razloga - smrti nogometaša na terenu.

Nesreća se dogodila u 25. minuti kada se Raphael Dwamena samo srušio na teren. Liječnička ekipa brzo je reagirala, ali nažalost pomoći nije bilo. Sve se odvilo tijekom televizijskog prijenosa.

Dwamena je Ganac, bio je napadač Egnatija i imao 28 godina. I ranije je imao srčanih problema.

VEZANI ČLANCI:

U karijeri je igrao za Zurich, Levante i Zaragozu te upisao devet nastupa uz dva gola za reprezentaciju. Ove je sezone zabio devet golova u albanskoj ligi i bio je najbolji strijelac.

 
 
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:31 11.11.2023.

Ne znam kakvi su ti lijecnicki pregledi nogometasa i koliko su cesti kad svako toliko se moze procitati da se netko srusio na tetenu ili umro. Jos bolje pitanje je sto nogometasi uzimaju za snagu kao i kakvi su ti treninzi...nije bas normalno da se zdrav covjek koji stalno trenira i igra samo tako srusi ko pokosen i umre. Netko mora odgovarati za smrt tog mladog nogometasa.

DU
Deleted user
18:13 11.11.2023.

mislim,jel broji to netko?

PU
paul-umpe
16:37 11.11.2023.

Da nije od ..ma nesmijem reci .nego vi koji se uzeli ,spavate li mirno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije