WEST HAM-CHELSEA 3:1

VIDEO Rafin očajan start: Chelsea izgubio kod West Hama!

Rafael Benitez (1)
Foto: Pixsell
1/4
01.12.2012.
u 15:48

Navijači Chelseaja ne odustaju od toga da ne žele Beniteza za trenera što su pokazali desecima transparenata

Rafael Benitez "gadno" je startao na klupi Chelseaja! Nakon dva početna remija (0:0), na gostovanju kod West Hama domaćini su preokretom bluese ispratili sa 3:1! Chelsea je poveo već u 13. minuti pogotkom Mate na asistenciju Torresa, no u drugom poluvremenu čekićari su uzvratili preko Colea (63.), Diame (86.) i Maige (90.) i uzeli tri boda! Bila je to prva pobjeda West Hama nad Chelseajem nakon deevet godina...

- Primili smo golove kakve nismo smjeli primiti. Napravili smo greške koje je naš protivnik kaznio, a na nama je da se i trudimo ispraviti te pogreške. Samo moramo raditi i raditi - rekao je Rafa nakon utakmice.

Benitezova momčad trenutno je treća na tablici sa 26 bodova nakon 15 kola, s tim da četvrtoplasirani WBA s istim brojem bodova ima utakmicu manje, kao i vodeći United i City sa po 33 odnosno 32 boda. Da stvar bude gora, na "nož" su ga dočekali navijači pa je Upton Park bio prepun transparenata protiv njega i u znak podrške otpuštenom Robertu di Matteu.

''Bez strasti. Bez povijesti. Nikad neću preuzet momčad = očajan čovjek", podsjetili su Beniteza Englezi na ono što je pričao prije par godina. "Rafa odlazi!", "Jedan i jedini Di Matteo", "Hvala ti Robbie od srca"..., samo su neki od transparenata...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije