'LAKŠE SE DIŠE'

VIDEO Raspjevani Lovren uz Mišu Kovača poručio navijačima: 'Ne pijte previše!'

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska
Goran Stanzl/PIXSELL
23.06.2021.
u 08:10

- Ljudi, čuvajte se, nadam se da smo sad svi sretni, malo bolje volje, lakše se diše, sad idemo dalje, skupiti glave.

Dejan Lovren svakako je jedan od najvećih emotivaca u redovima hrvatske nogometne reprezentacije i kako se zna naljutiti, tako zna i slaviti. A sinoć je bilo razloga za slavlje!

U autobusu sa suigračima, bio je najglasniji u pjesmi Mate Miša Kovača "Poljubi zemlju", a čak je i govorio Domagoju Vidi da to malo pojača.

Sve to snimao je uživo na Instagramu pa su njegovi fanovi pisali komentare, koje je čitao, a u oko mu je upao onaj suigrača iz Zenita Sardara Azmouna, s kojim se i našalio dok mu je stigla njegova čestitka za prolaz u drugi krug.

A potom se osvrnuo na samu utakmicu.

- Ljudi, čuvajte se, nadam se da smo sad svi sretni, malo bolje volje, lakše se diše, sad idemo dalje, skupiti glave - rekao je Lovren pa dodao:

- Ne pijte previše!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 10

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:30 23.06.2021.

Lovren jučer jako dobar i siguran. Vidi se da ima iskustva igranja na otoku. Šteta drugog žutog kartona.

RO
RogaBabaroga
09:21 23.06.2021.

najljepši, najdraži, najiskrenijih😘

RO
roland
09:54 23.06.2021.

Volim ovakvog Lovrena i ovakvog Vidu. Svi su sretni, pjesma, opuštena lica, najbolje za rješavanje stresa nakon utakmice. Danas u hotelu Lone, nekoliko vrsta sauna, hidromasaža, potopljenje sobe, masaža, pa lagani fitness, pa lagano istrčavanje, onda fina ribica... Prijedlog Dalićuu da iznajmi veliki brod, jahtu, i da ih iz Rovinja odvede na neki od otoka Brijunskog otočja. Bacit sidro, gledati zalazak sunca, kupanje, ribica, čaša vina, a onda od sutra...opet uigravnje, opet rad, kratki i intenzivni situacijski treninzi da u ponedjeljak navečer budemo ratnička i agresivna momčad, brza, agilna, s puno otvaranja i utrčavanja. Ajmooooooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije