PORTUGALSKI NAPADAČ

VIDEO Ronaldo avionom sletio u Rijad: Navijačima poslao kratku, ali jasnu poruku

Foto: Twitter
1/3
02.01.2023.
u 23:07

Modrić ih je odbio, a priča se da žele i Maura Icardija. U svakom slučaju, Cristiano se pridružuje nekolicini poznatih imena u klubu, poput Ospine, Talisce i Aboubakara. Pogledajte snimku s aerodroma.

Cristiano Ronaldo (37) prije nekoliko je dana potpisao za saudijski Al Nassr. Trener kluba Rudi Garcia priznao je da je osim Portugalcaželio dovesti i Lea Messija, a visoko na listi prioriteta mu je i naš Luka Modrić. Ipak, naš kapetan odbio je astronomsku ponudu i, na oduševljenje Florentina Pereza, ostaje u Real Madridu.

A Ronaldo je sletio u svoj novi dom. Ranije danas na službenom je Twitteru profilu kluba navijačima poručio 'See you soon', odnosno vidimo se uskoro, i večeras sletio u zemlju. Od poznatijih nogometnih imena, u klubu su od ranije bivši vratar Arsenala David Ospina, Brazilac Talisca te kamerunski napadač Vincent Aboubakar. Želja je navodno i Mauro Icardi...

Kako bilo, nogometaši Al Nassra i bez Ronalda preuzeli su prvo mjesto ljestvice nakon pobjede na gostovanju kod Al Khaleeja. Time su privremeno preskočili dosad vodeći Al Shabab, koji je odigrao susret manje. 



 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
23:36 02.01.2023.

Isluženi konj završio u Arabiji. Trener mu možda bude na nivou Čačića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije