pogledajte što je rekla

VIDEO Ruskinja ispunila obećanje Mladiću, obožava Miloševića, a sada je odgovorila Schwarzeneggeru

Foto: Facebook
1/7
22.03.2022.
u 09:11

– Obećala sam mu da ću posjetiti Srbiju i Republiku Srpsku – svojevremeno je poručila Naumova, a također je posjetila grob Slobodana Miloševića te je dobila ružu s groba koju je odlučila zasaditi u parku u Donjecku. O njemu je napisala da je bio heroj koji se borio do kraja

Slavni glumac i političar Arnold Schwarzenegger nedavno se preko društvenih mreža obratio ruskom narodu i predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu te, između ostalog, apelirao da se zaustavi rat u Ukrajini uz poruku da voli Ruse. 

No, ubrzo je dobio odgovor, ali ne od Putina, već mlade ruske dizačice utega Marijane Naumove, četverostruke prvakinje svijeta. 

"Molim vas, pročitajte opet pisma koja su vam slala djeca Donbasa 2015. godine. Pozivam vas da vidite sve svojim očima", rekla mu je u videu Ruskinja koja se s Arnoldom srela na natjecanju na kojem je oborila svjetski rekord. 

Inače, ova Ruskinja obožava Srbiju, smatra da je Kosovo njen sastavni dio, a došla je i u posjet našim istočnim susjedima i to, kako je rekla, da ispuni obećanje Ratku Mladiću.

– Obećala sam mu da ću posjetiti Srbiju i Republiku Srpsku – svojedobno je poručila Naumova, a također je posjetila grob Slobodana Miloševića te je dobila ružu s groba koju je odlučila zasaditi u parku u Donjecku. O njemu je napisala da je bio heroj koji se borio do kraja.

Na natjecanju u Svrljigu nastupila je u oznakama tada samoproglašenje Republike Donjeck. To vjerojatno nitko ne bi primijetio da se o tome nisu pohvalili na stranicama nepriznate Donjecke Narodne Republike 'DNR'. Tamo stoji kako je ova sportašica ''predstavljala Rusiju i DNR'', pisali su tada srpski mediji. 

Inače je aktivna u javnoj podršci Rusima iz Donbasa i Donjecka, a na profilu joj se mogu vidjeti razne fotografije s naoružanjem pa čak i kako vozi tenk.

Komentara 43

DU
Deleted user
09:45 22.03.2022.

Ruska propaganda - zločini Rusije događaju se pred očima cijelog svijeta koji nije sposoban ujedinjeno reagirati i završiti ovaj pokolj i etničko čišćenje u Ukrajini, poznamo mi dobro Miloševića i Putina ..... ratni zločinci ! Slava Ukrajini!

VE
VelikiPerica
09:56 22.03.2022.

Malo je srkala doping na slamčicu pa joj se sve zmiješalo.

Avatar najbolji13
najbolji13
09:48 22.03.2022.

od svih razno raznih strucnjaka nisam cuo tocan opis ono sto se desavalo 90-tih i sada..nitko nije u stanju prstom pokazati u pravcu glavnog krivca za ovo..jedino je jedan clanak DW tocno prorekao i nazanacio opasanost..a ta opasnost dolatzii ss istoka i nije isalam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije