DOŠLI BRODOM

VIDEO Ružne scene u Šibeniku! Policija u zadnji trenutak spriječila makljažu Funcuta i Torcide

Čitatelj
29.01.2022.
u 16:37

HNL se vratila i već prvog vikenda donijela i neugodne scene.

Pripadnici navijačke skupine Torcida stizali su brodom "Tijat" iz Vodica. U trenutku kada je brod trebao pristati uz gat Vrulje iz pothodnika je prema gatu krenula grupa Funcuta. 

Policija je brzo reagirala i spriječila tučnjavu navijača uoči današnjeg dalmatinskog dvoboja Šibenika i Hajduka koji počinje u 17.05 

Navijači koje je policija uhitila bit će prepraćeni u "maricama" do Šubićevca dok će oni koji nemaju ulaznicu biti poslani nazad odakle su došli.

Pogledajte i VIDEO snimljen s kopna.

Ključne riječi

Komentara 5

SV
Samo Vinkulja
17:07 29.01.2022.

Stoku u kaveze potrpat i u more za zaključani lokotom ubacit da se udave u svojoj mržnji

GO
gogs
18:15 29.01.2022.

užas. torcidaši se dovoze brodom koji prevozi starce s otoka,kak su uopće došli na taj brod kad na tim otocima samo šačica staraca obitava

M1
Marijan 11111
18:11 29.01.2022.

Treba li su pustit da se bagra pobije a striktno zabranit Doktorima da im pomognu kad glave porazbijaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije