ŽELE SPRIJEČITI KAOS

Srbija na nogama zbog navijača Hajduka, naciji se obratio i Dačić: 'Procesuirat ćemo ih'

Split: Navija?i na tribinama prate susret Hajduka i Dinama
Foto: Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/4
19.09.2024.
u 16:25

"Tijekom granične kontrole osoba i vozila, kako na graničnim prijelazima, tako i na aerodromu Nikola Tesla, kod više navijača Benfice pronađena su obilježja Hajduka i navijačke skupine Torcida”, rekao je Ivica Dačić

Crvena Zvezda u prvom kolu Lige prvaka u Beogradu dočekuje Benficu, a uoči utakmice na srpskoj granici izvršavaju svoje obaveze. Navijači Benfice, No Name Boysi pokušali su s Hajdukovim obilježjima ući u državu. Ipak, spriječeni su. To je potvrdio i Ivica Dačić, potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Srbije.

"Tijekom granične kontrole osoba i vozila, kako na graničnim prijelazima, tako i na aerodromu Nikola Tesla, kod više navijača Benfice pronađena su obilježja Hajduka i navijačke skupine Torcida”, rekao je Dačić, pa dodao:

”Ministarstvo unutarnjih poslova u skladu sa svojim djelokrugom rada i zakonskim ovlastima, prema svim osobama koja se zateknu u izvršenju kaznenih djela i prekršaja, u suradnji s nadležnim tužiteljstvom, poduzet će mjere i radnje u cilju njihova daljnjeg procesuiranja.”

S obzirom da su Benficini i Hajdukovi navijači u prijateljskim odnosima, gotovo sigurno će i Torcida doći na utakmicu, što bi moglo izazvati kaos i na tribinama, a i van tribina.

FOTO Jakirovića će nakon otkaza tješiti zgodna supruga Marina. Evo tko je ona

Split: Navija?i na tribinama prate susret Hajduka i Dinama
1/8

Komentara 10

Avatar Presvetli
Presvetli
17:24 19.09.2024.

I što je sad za procesuiranje? Posjedovanje Hajdukovih navijačkih rekvizita?

KI
kingtom
18:12 19.09.2024.

Hajdukova obilježja bila bi jasna provokacija??? Zašto? To je jasno samo srbima hahaha. Boje se šala, majce i kape....da ne spominjem naljepnice.

SA
saneko23
17:02 19.09.2024.

Kad se stisnu guzni mišići...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije