Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJEMO

VIDEO Snimka koja baca drugo svjetlo na 'atenski slučaj'. Evo zašto AEK ne želi suradnju s policijom

Foto: Hooligans..cz
1/8
11.08.2023.
u 15:11

Nije bilo dogovorene tučnjave jer sigurno se navijači neće dogovarati za okršaj na mjestu gdje je sve puno kamera, a novi stadion AEK-a posjeduje mnoštvo kamere s vanjske strane koje gledaju na ulicu.

Grčki mediji napisali su puno neistina i lažnih informacija o tome da su se za vrijeme nereda u Ateni u blizini stadiona AEK-a nalazila maloljetna djeca, starije žene i trudnice. Na Facebook stranici Tifo Tribina osvanula je nova snimka koja je zapravo u vlasništvu stranice Hooligans.cz, a ujedno i otkriva zašto AEK ne želi predati snimke policiji. 

Večernji tako doznaje da kruži priča da su se BBB-i htjeli narugati s internetskim prijetnjama AEK-ovih navijača zajedničkim fotografiranjem ispred orla, simbola AEK-a i to ispred stadiona te na taj način poslati poruku uoči utakmice.  Na stadionu su se u to vrijeme zatekli i navijači AEK-a koji su vidjeli Boyse, krenuli su ih napasti ali su se onda povukli i pobjegli od njih. 

Nije bilo dogovorene tučnjave jer sigurno se navijači neće dogovarati za okršaj na mjestu gdje je sve puno kamera, a novi stadion AEK-a posjeduje mnoštvo kamere s vanjske strane koje gledaju na ulicu. Uređaji za snimanje su uhvatili taj trenutak kada su huligani AEK-a krenuli napast Bad Blue Boyse, pa stoga klub ne želi surađivati s policijom jer ih dovodi u kompromitirajuću situaciju.

VEZANI ČLANCI:

Dakle, ovo baca potpuno drugo svjetlo na slučaj 'atenskih nereda' u kojima se sve pokušava svaliti na Boyse, ali i Dinamo, iako je jasno da hrvatski prvak nije nikako umiješan u ove incidente. 

Komentara 38

ZA
zagabria4
16:43 11.08.2023.

Njihov podli stil podmetanja i laži neodoljivo podsjeća na jedne naše susjede

LU
Lukeruk
16:31 11.08.2023.

Podrška boysima u gaženju crvene bande, samo prvo treba ove tu

Avatar TheJack
TheJack
17:12 11.08.2023.

Odbili suradjivati sa policijom? Hm .... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije