Neizvjesna situacija

VIDEO Snimka uvela nemir među navijače: Pogledajte s kim je Perišić bio na odmoru

Ivan Perišić odmor
Foto: Screenshot twitter
1/5
27.06.2023.
u 14:38

Perišić je u londonsku momčad stigao prošloga ljeta prema želji Antonia Contea s kojim je surađivao i u Interu. Conte je otišao s klupe u ožujku 2023., a Tottenham je sezonu završio na osmom mjestu. Britanci najavljuju promjene u momčadi, a među prvima bi mogli otići Ivan Perišić i Harry Kane.

Izgledno je da će Ivan Perišić uskoro otići iz Tottenhama. Dolaskom novog trenera Angea Postecogloua hrvatski reprezentativac izgubio je mjesto u momčadi, pišu engleski mediji. Dakako, ne odnosi se to samo na vatrenog. Još nekoliko igrača moglo bi otići. Danas je Bayern poslao prvu službenu ponudu za Harryja Kanea, u iznosu od 70 milijuna eura, no Tottenham traži 100 milijuna.

Perišić je u londonsku momčad stigao prošloga ljeta prema želji Antonia Contea, s kojim je surađivao i u Interu. Conte je otišao s klupe u ožujku 2023., a Tottenham je sezonu završio na osmom mjestu. Stoga je očekivati da će i njegovi favoriti biti lošije pozicionirani u klubu.

GALERIJA Euro U21: Hrvatska se drugim porazom oprostila od prvenstva

Ivan Perišić odmor
1/5

Po završetku Lige nacija i s osvojenim srebrom Perišić je otišao na odmor nakon kojeg su uslijedile pripreme za novu sezonu. Na odmoru je snimljen u društvu turskih zvijezda. Snimka je osvanula na Twitteru, a prikazuje Perišića kako igra odbojku s umirovljenim Ardom Turanom, Emreom Belozogluom i nogometašem Fenerbahčea Irfanom Kahvecijem.

VEZANI ČLANCI:

"Žute hlačice, je li to poruka?" komentirao je jedan od navijača Fenerbahčea misleći na žuto-crni dres istanbulskog kluba. Kako pišu turski mediji, Fenerbahče je izrazito zainteresiran za hrvatskog reprezentativca, a navijači se očito nadaju njegovu dolasku. 

Podsjetimo, Perišić se spominjao i u kontekstu Hajduka, no nije vjerojatno da će imati dovoljno novca da  ga dovedu. Britanski mediji navode kako Hrvat ima brojne opcije iz neimenovanih talijanskih i saudijskih klubova.

VIDEO Vatreni igrao 120 minuta u finalu Lige nacija, a sad je snimljen kako kopa u polju

Komentara 1

AC
acer7
14:05 28.06.2023.

BItno da nije bio sa Joža Trček iz mojeg kraja, jer ne volim tog tipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije