'srećom, rat je završio'

VIDEO Srbin napao komentatora jer je navijao za Brazil: 'Ništa jadnije nisam vidio'

Screenshot TikTok
13.12.2022.
u 18:44

'Kad je Hrvatska dala gol, seljak je jedva izgovorio da je 1:1' rekao je razočarani navijač

Srpski komentator koji je otvoreno navijao za Brazil na utakmici četvrtfinala protiv Hrvatske, dobio je kritike s raznih strana. Ovakva neprofesionalnost nije dugo viđena, ali za srpski medijski prostor, to ionako nije neka novost. Kako bilo, vatreni su slavili nakon penala nad Brazilcima, a komentator je vjerojatno tugovao dugo u noć. S druge strane, Srbija je ispala već u grupnoj fazi i bolje bi bilo da se pozabave s tim problemom.

Kako bilo, jedan videouradak se brzo proširio društvenim mrežama, a tiče se jednog Srbina koji je otvoreno kritizirao svog sunarodnjaka, odnosno način na koji je navijao za carioce. 

- Gledao sam na YouTubeu snimak srpskog komentatora kako prenosi susret Hrvatske i Brazila. Ništa jadnije u životu nisam vidio. Ja kao Srbin ništa gore nisam vidio. Druga stvar… Kad je Hrvatska dala gol, seljak je jedva izgovorio da je 1:1. A najgore od svega je što je svaki dobar potez Hrvata komentirao kao sreću… Ljudi, rat je gotov, prestanite se gledati kroz rat, niste normalni! - rekao je vidno uzrujani navijač. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije