UOČI ZVEZDA - CITY

VIDEO Srpski huligani u Beogradu napali Englezi i mlatili ih palicama, kamere sve snimile

Navijači
Printscreen
13.12.2023.
u 13:34

Prema informacijama koje je dobio Telegraf sumnja se da su napadači pripadnici navijačke grupe Crvena zvezda, a njihova grupa je brojala oko 30 ljudi.

Srpska policija intenzivno traga za mladićima koji su sinoć oko 23 sata maskirani i naoružani drvenim u Beogradu palicama napali navijače Manchester Cityja.

Prema informacijama koje je dobio Telegraf sumnja se da su napadači pripadnici navijačke grupe Crvena zvezda, a njihova grupa je brojala oko 30 ljudi. Video pogledajte OVDJE.

Svjedoci tvrde da su pripadnici navijačke skupine Delije upali u lokal u centru grada u kojem se okupilo oko 20 navijača Manchester Cityja i brutalno ih napali udarajući ih po glavi i tijelu.

Nakon napada napadači su brzo pobjegli prema centru grada. Incident su snimile sigurnosne kamere kafića.

Policija intenzivno radi na otkrivanju počinitelja kako bi bili privedeni pravdi.

Manchester City i Crvena zvezda sastaju se večeras u posljednjem kolu skupina Lige prvaka. Susret nema poseban rezultatski značaj jer je City osigurao prvo mjesto, a Zvezda je posljednja.

Komentara 4

BE
bendzola
10:39 15.12.2023.

Obzirom im gradom šetaju ratni zločinci na slobodi, predsjednik zločinac koji je pucao u drugoj državi, obzirom im u parlamentu sjede ratni zločinci nije niti čudo šta ovako kukavički napadaju mirne navijače na ulici

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:50 14.12.2023.

srbi istukli vječite saveznike engleze.

DD
DD
13:56 13.12.2023.

Udri fašiste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije