NEVJEROJATNO

VIDEO Što je ovo? Bivši svjetski prvak potjerao suca iz ringa. Nastao je kaos

Floyd Mayweather Jr. vs John Gotti III exhibition match at the Arena CDMX, in Mexico City
Foto: HENRY ROMERO/REUTERS
1/2
25.08.2024.
u 16:00

Amerikanac je svoju karijeru započeo još 1996. godine te nijednom nije bio poražen. Dobio je svih 50 održanih borbi, od čega 27 nokautom.

Iako je odavno završio profesionalnu karijeru, neporaženi boksač Floyd Mayweather (47) ipak nije završio sa sudjelovanjem u ringu. Održana je borba protiv Johna Gottija III. Ono što se dogodilo vjerojatno se nikad prije nije dogodilo.

Naime, Mayweather je potjerao suca iz ringa. Udarao je Gottija po potiljku, a nakon brojnih upozorenja uslijedio je niz Mayweatherovih uvreda i na kraju tjeranje iz ringa. Zatim je ekspresno doveden rezervni sudac koji je meč dovršio svome kraju.

Tko bi rekao da će Mayweather tako ozbiljno shvatiti egzibicijski meč i da će se ovako nešto dogoditi u meču bez ikakvog značaja? Meč nije bio ni bodovan, pa potrebe za bilo kakvim bijesom nije bilo.

Amerikanac je svoju karijeru započeo još 1996. godine te nijednom nije bio poražen. Dobio je svih 50 održanih borbi, od čega 27 nokautom.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
16:28 25.08.2024.

Baš zato što je meč bio revijalne naravi, suci su trebali donijeti odluku o prekidu meča, pa neka onda ide na sramotu buntovnika koji udara protivnika u nedopuštena mjesta. A ne njemu za volju mijenjati suca i tako poniziti sudački obraz. Suci su mu trebali ponuditi nastavak bore s istim cucem ili se meč prekida zbog njegovog nezadovoljsta suđenjem. Tada bi sam sebe osramotio pred boksačkim svijetom i to u jednom beznačajnom revijalnom meču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije