PRAVA MOTO GP DRAMA

VIDEO Strašne scene! Pregazio svjetskog prvaka, u nevjerici su se svi hvatali za glavu

Aragon Grand Prix
Pablo Morano/REUTERS
02.09.2024.
u 00:03

Obojica su izgubili kontrolu nad vozilom i uslijedio je pad vozača, a pritom je Marquez motociklom doslovno pregazio aktualnog svjetskog prvaka

Marc Marquez napokon je osjetio okus pobjede. Na nedjeljnoj utrci Moto GP-a u Aragonu stigao je do prvog slavlja nakon 1043 dana, no događaj je obilježio i njegov brat Alex sudjelovanjem u nesreći koja, na sreću, nije rezultirala težim posljedicama.

Ipak, završnica utrke izgledala je poprilično jezivo kada je Francesco Bagnaia omeo Alexa Marqueza u jednom zavoju.

 

 

Obojica su izgubili kontrolu nad vozilom i uslijedio je pad vozača, a pritom je Marquez motociklom doslovno pregazio aktualnog svjetskog prvaka.

Bagnaijev stožer zabrinuto se uhvatio za glavu, kao i velika većina gledatelja na tribinama, no Talijan je nedugo nakon pada ustao i djelovao kao da mu ništa nije bilo. Očito je zaštitna oprema učinila svoje...

VEZANI ČLANCI:

Iza slavljenika Marca Marqueza završio je Jorge Martin, a treće mjesto zauzeo je Pedro Acosta u vrlo zanimljivoj utrci u Aragonu.

Martin je tako povećao svoju prednost u odnosu na Bagnaiju u ukupnom poretku te sada ima 23 boda više. Do kraja sezone ostalo je još osam utrka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije