ZA NAJEŽIT' SE

VIDEO Torcida spektakularnom bakljadom na Rivi obilježila 100 tisuća članova Hajduka

Split: Torcida spektakularnom bakljadom na Rivi obilježila 100 tisuća članova Hajduka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
30.09.2023.
u 22:40

Sudeći po današnjem danu, sutra nas na derbiju čeka sjajna atmosfera. Hajduk taj susret čeka kao vodeća momčad lige što je još pojačalo euforiju.

Torcida je spektakularnom koreografijom obilježila 100.000 članova Hajduka. Navijači Hajduka na splitskoj su Rivi zapalili brojne baklje i napravili spektakularnu koreografiju.

Prije toga je Torcida bila na posljednjem treningu Hajduka uoči sutrašnjeg derbija s Dinamom. Skandiranje i bakljama dali su podršku svojim ljubimcima.

Utakmica se igra sutra od 18 sati na Poljudu, a stadion je već rasprodan. Sudeći po današnjem danu, sutra nas na derbiju čeka sjajna atmosfera. Hajduk taj susret čeka kao vodeća momčad lige što je još pojačalo euforiju.

 
Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
23:14 30.09.2023.

Ova spektakularna koreografija je prelomna vijest na svim svjetskim portalima.

TA
tapiros77
23:02 30.09.2023.

Danas bakljada i fešta, a sutra ako izgube velika depresija, prijetnje i sl. To je Dalmacija - van svakog balansa. Ili si na vrhu ili si na dnu - sredine nema. Inače koliko je koji klub popularan pogledajte malo na Sofascore stranici - Hajduk ima 67 tisuća, a Dinamo 125 tisuća pratitelja! Na Facebooku Dinamo 591 tisuću, Hajduk 340... Tak da ovih 100 članova Hajduka ...

JF
Jure_Francetić
23:06 30.09.2023.

Sad će osim miša kovača na majice počet "štampat" i Zlatka Pejakovića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije