KAKVA PREDSTAVA

VIDEO U Dinamu se nije probio, u Mariboru rastura: Tolić zabio hat-trick

Razgrad: GNK Dinamo i PFC Ludogorets u prvoj utakmici 3. pretkola UEFA Liga prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
13.11.2022.
u 17:14

Preostali gol, u 24. minuti, zabio je bivši igrač Hajduka Ivan Brnić, a i u tom je zgoditku prste imao raspoloženi dinamovac. Krznarova momčad popela se na peto mjesto tablice.

Nogometaši Maribora slavili su s uvjerljivih 4:0 na gostovanju kod Tabora Sežane u 17. kolu slovenskog prvenstva. 

Predvodnik u velikoj pobjedi bio je dinamovac Marko Tolić, koji je u ekipi Damira Krznara trenutno na posudbi. Napadački veznjak postigao je hat-trick golovima u 1., 12. i 66. minuti. 

Preostali, u 24. minuti, zabio je bivši igrač Hajduka Ivan Brnić, a i u tom je zgoditku prste imao raspoloženi Tolić. Asistirao mu je, naime, za pogodak. 

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Ivan Brnicr Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sve golove s utakmice bogate golovima možete pogledati OVDJE

Maribor se tako penje na peto mjesto ljestvice s 24, dok je Tabor Sežana ostala posljednja s 11 bodova. 

Standings provided by Sofascore
 

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Komentara 2

FR
freeshooter
17:30 13.11.2022.

...za mene je uvijek bio vrhunski i kreativni igrač, a Dinamu upravo to nedostaje... tako da za Tolića mora biti mjesta u Dinamu, kao kreativni u veznoj liniji, pogotovo što se vidjelo da neki vezni igrački padaju, i trebamo imati prave igrače u rosteru... dakle, Tolića u zimu nazad, i dati mu šansu, puno radno virjeme kroz više utakmica... ale, ale dinamo ale...

ZA
zagi101
19:47 13.11.2022.

pa dinamo je veći klub od Maribora i teže se probiti do prve momčadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije