Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLASIČNO NIŽELIGAŠKI?

VIDEO Velika tučnjava u Zagrebu na niželigaškim terenima, puno udaraca, rušenja...

Zagreb: Kvalifikacije za drugu NL, Trnje - Hrvatski Vitez
Jurica Galoic/PIXSELL
07.08.2022.
u 14:48

Nakon jednog grubljeg starta na terenu mnoštvo igrača se počelo naguravati, a s klupe su morali utrčati i pomoćni treneri te pričuvni igrači kako bi razdvojili situaciju.

U kvalifikacijama za popunu Druge NL (treća liga) zagrebačko Trnje je slavilo protiv Hrvatskog Viteza iz Posedarja 3:1 te prošlo u viši rang nogometa ukupnim rezultatom 4:3.

Međutim, susret je dobrim dijelom obilježio fizički sukob nogometaša na terenu tijekom same utakmice, a sve je ovjekovječeno videozapisima s tribina. 

U, kako već neki kažu, klasičnoj niželigaškoj situaciji, nakon jednog grubljeg starta na terenu mnoštvo igrača se počelo naguravati, a s klupe su morali utrčati i pomoćni treneri te pričuvni igrači kako bi razdvojili situaciju. 

Na malo veselije teme, navijanje na stadionu Rudeša (gdje će Trnje igrati domaće susrete) je nakon posljednjeg sučevog zvižduka bilo izrazito glasno, a igrači su pobjedu proslavili tako da su velike kanistere vode izlili po svojem treneru, inače bivšem reprezentativcu Hrvatske, Danijelu Pranjiću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije