IZNENADILI GA

FOTO Modrić dobio poseban dar: Riječ je o pozlaćenom unikatu, a cijena je astronomska

Foto: Idesigngold/Instagram
1/6
27.10.2023.
u 10:52

Ranije su pozlaćenim mobitelima iznenadili druge zvijezde poput Lea Messija, Kyliana Mbappéa, Neymara, Viniciusa, Kevina De Bruynea i drugih.

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu u sklopu Lige prvaka za svoj Real Madrid kod Brage, bio je jedan od najboljih na terenu, a nakon odlične predstave u Ligi prvaka dobio je poseban dar.

GALERIJA Modriću je dovoljna jedna sekunda da ispiše povijesti El Clasica

1/6

Tvrtka koja se bavi izradom personaliziranih mobitela koristeći luksuzne materijale, odlučili je iznenaditi našeg nogometnog fenomena s unikatnim primjerkom. U Madrid su mu poslali unikatni primjerak mobitela, pozlaćeni Iphone 15 s njegovim inicijalima, brojem 10 i logom.

Ranije su pozlaćenim mobitelima iznenadili druge zvijezde poput Lea Messija, Kyliana Mbappéa, Neymara, Viniciusa, Kevina De Bruynea i drugih.

VEZANI ČLANCI:

Ako se želi kupiti pozlaćeni primjerak, za to se mora izdvojiti nemala svota koja se kreće od 3500 eura pa nadalje. 

 

 

Komentara 4

TA
Talleyard
15:49 27.10.2023.

Modrić je veliki dar za svoj narod, a žarač za orjunu

Avatar ljutapica
ljutapica
11:53 27.10.2023.

Sad ga špijuniraju...

CR
crocro
16:16 27.10.2023.

Totalno nema ništa protiv dodjeljivanja nagrada kao poticaje ili zahvalu za dobru igru kada je najvažnije. Drago mi je da je Luka pokazao i dokazao svoju vrijednost i dobio tako vrijedan dar. Ali kada onako malo doblje razmislim, svodi se na to da ako dobro odigraš dobiti ćeš dar, momo plaće i premije. Pa će tako darovi s manje vrijednosti prijeći i na luksuzne automobile ili će se očekivati zrakoplovi. Sve u svemu super da je klub likvidan i da to može nogometašima priuštiti. Zasluženo i nemam prigovora. A to je ujedno igračima poticaj za što bolje partije na terenu, nisu to izmislili bez veze. Čestitam Luka i pokaži im da im nisi krpa za čepljenje rupa kada je potrebno, već da imaš deklaraiju trajno vrijedne i kvalitetne robe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije