Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio živce?

VIDEO Vratar Hajduka Lučić se unosio u lice i postavljao na klinca koji sakuplja lopte

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/65
07.10.2023.
u 23:07

Naime, Rijeka je vodila 1-0, a vrijeme da Hajduk pokuša izvući remi je curilo. U toj situaciji lopta je otišla u gol-aut, a za njom i Lučić. No, prvo je loptu dohvatio sakupljač koji nije izravno dodao loptu vrataru Hajduka čime je odugovlačio.

U derbi utakmici 11. kola HNL-a nogometaši Rijeke su na svojoj Rujevici pobijedili Hajduk 1-0 (0-0) što im je ujedno donijelo dolazak na vrh ljestvice.

Jedini pogodak postigao je Niko Janković u 63. minuti iz jedanaesterca te je sada Rijeka vodeća s 22 boda. Hajduk ima 21 bod. Treći je Dinamo kojem je ovakav rezultat itekako odgovarao. Dinamo je trenutačno na 16 bodova, ali ima i dvije utakmice manje.

Osim napetog stanja na tribinama i konstantnih uvreda navijača i jedne i druge strane, napeto je bilo, izgleda i na rubu terena gdje je Vratar Hajduka, 28-godišnji Ivan Lučić prilično burno reagirao prema dječaku koji sakuplja lopte.

Naime, Rijeka je vodila 1-0, a vrijeme da Hajduk pokuša izvući remi je curilo. U toj situaciji lopta je otišla u gol-aut, a za njom i Lučić. No, prvo je loptu dohvatio sakupljač koji nije izravno dodao loptu vrataru Hajduka čime je odugovlačio.

To je razljutilo vratara gostujuće momčadi pa se umjesto da je samo uzeo loptu krenuo postavljati i unositi u lice djetetu koje se izmaklo. Je li reakcija pretjerana procijenite sami u videu.

>> POGLEDAJTE VIDEO OVDJE

Komentara 10

DE
Dex
23:53 07.10.2023.

to je ta prgava narkomanska familija

TR
Tripoli
07:01 08.10.2023.

Nek ste si vi našli klinca za izgovor... hahahahaha

MK
MKGRA
06:47 08.10.2023.

Na svim utakmicama, kada domaći vode klinci su sporiji u vraćanju sto je i normalno, ako njihovi gube onda zovnu a igrači trebaju biti primje u ponasanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije