VIDEO oprostio se od Jazzera

ANKETA Reakcije nakon Eurobasketa: Je li Bogdanović najpodcjenjeniji igrač Europe?

Opatija: Pretkvalifikacije za EuroBasket 2025., Hrvatska - Švicarska
Goran Kovacic/PIXSELL
28.09.2022.
u 15:55

Bojan Bogdanović napustio je redove Utah Jazza. U razmjeni je poslan u Detroit Pistonse: "Najstariji sam u svlačionici tako da moram biti glasniji i pokušati usmjeriti mlade igrače u pravom smjeru. I dalje želim pobijediti u svakoj utakmici."

Bojan Bogdanović predvodio je hrvatsku košarkašku reprezentaciju na nedavno završenom Eurobasketu na kojem je Hrvatska svoj nastup okončala u osmini finala izgubivši od Finske.

Navijači Hrvatske i ljubitelji košarke s razlogom su bili kritični prema našoj reprezentaciji, ali jesmo li prema Bogdanoviću i njegovoj igri bili malo prekritični?

Bojan je poznat da je i sam dosta samokritičan, a kritike na njegov račun najviše su išle zbog toga što u odlučujućim trenucima utakmica nije pogađao ključne šuteve. No nećemo ulaziti u preduboke analize jer nije ni službena stranica Eurobasketa koja je objavila jedan video fantastičnih Bojanovih poteza s cijelog turnira.

'Step back' šutevi preko ruke, poeni s istekom napada, zakucavanja, driblinzi, prodori... Izračunali su da je Bogdanović zabijao 19,2 poena po utakmici, uhvatio 5,2 skoka i podijelio 1,7 asistencija u prosjeku.

Postavili su pitanje pratiteljima je li Bojan najpodcjenjeniji igrač Europe. Mi pitamo vas, što vi mislite?

Od Bojana se oprostila i Utah. Jazzeri su ga u razmjeni poslali u Detroit Pistonse, a u suprotnom smjeru dolaze visoko krilo Kelly Olynyk i bek Saben Lee.

Oprostili su se priloživši lijepi video najboljih Bojanovih poteza u posljednje tri godine koliko je nosio dres Utaha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Utah Jazz (@utahjazz)

- Znao sam da će me razmijeniti, samo sam čekao gdje ću završiti. Uzbuđen sam što sam došao u mladu grupu igrača s iskusnim trenerom. Ovdje sam dva dana i zasad je sve jako dobro. Nisam imao nikakve želje. U ovakvim situacijama postoji puno glasina, ne možete znati koje su točne, a koje nisu. Kažem, sretan sam što sam u Pistonsima - rekao je Bogdanović po dolasku u novi klub.

- Tek smo počeli, još ćemo pričati o mojoj ulozi. Ovdje sam kako bih pomogao. Cade je franšizni igrač, sjajan dečko. Mislim da će sa mnom u petorci imati puno više prostora za igru. Ali tek ćemo se naviknuti jedni na druge. Radit ću ono što inače radim. Najstariji sam u svlačionici tako da moram biti glasniji i pokušati usmjeriti mlade igrače u pravom smjeru. I dalje želim pobijediti u svakoj utakmici - dodao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije