Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK PLAVIH

VIDEO Zajec ušao u svlačionicu održati govor dinamovcima. Bio je jako emotivan i grlo mu se stezalo

Zagreb: Poznati na utakmici Lokomotiva - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.04.2024.
u 19:11

Zajec je uvijek isticao da je dinamovac i to nikada nije skrivao, sa svojom listom Dinamovo proljeće svrgnuo je Mirka Barišića i navijači hrvatskog prvaka očekuju da će Maksimirom zapuhati neki novi vjetrovi.

Kadeti zagrebačkog Dinama uvjerljivo su svladali vršnjake iz splitskog Hajduka u najvećem derbiju (2:0). Mlade nade plavih tako su i matematički osigurali novi naslov prvaka Hrvartske u svom uzrastu, a ovaj derbi je pratio i novi predsjednik Dinama, legendarni Velimir Zajec koji je bio jako zadovoljan.

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u Zagrebu

Zagreb: Poznati na utakmici Lokomotiva - Dinamo
1/17

Poslije utakmice ušao je u svlačionicu dinamovaca kako bi im čestitao. Zeko je održao govor, a insajderi nam kažu da je bio jako emotivan i da mu se grlo stezalo. Zajec je uvijek isticao da je dinamovac i to nikada nije skrivao, sa svojom listom Dinamovo proljeće svrgnuo je Mirka Barišića i navijači hrvatskog prvaka očekuju da će Maksimirom zapuhati neki novi vjetrovi. 

VEZANI ČLANCI:

Jedna od velikih akcija u Dinamo je pokušaj vraćanja hrvatskog kapetana Luke Modrića, a tome svjedoči i nedavna poruka u uglednom španjolskom dnevniku Marca. 

Komentara 3

EJ
ejStef
22:15 22.04.2024.

Puno PR-a, emocija, sve puto patetike, a novaca ni od kuda, kao niti struke. Podijelili su si fotelje, sada kopiraju Hajduk, a sve se više čini da će Ciboninim stopama...

BP
Besposlen pop
20:38 22.04.2024.

Na žalost, ova igračka (!) legenda će nas uništiti! Mentalni sklop prosječnog pripadnika udruge NH - financijski propao, bez kune u džepu, ali zato sad plaćica od osam tisućica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije