RECI ZEKA, SAMO RECI

VIDEO Zekić zabio golčinu na treningu Slaven Belupa: 'Novom pojačanju tek je 48 godina'

Foto: Screenshot: Facebook
1/3
03.01.2023.
u 00:08

Iako su igrački dani davno iza njega, zaigrao je na treningu momčadi i zabio sjajan gol u rašlje. Istom se prilikom poskliznuo, ali se i ubrzo pridignuo pa je sve bilo u redu.

Zoran Zekić (48) postigao je neke sjajne rezultate kao trener Slaven Belupa otkako je preuzeo koprivnički klub. Treba priznati - kao što je to uostalom jednom prilikom istaknuo i Tomislav Ivković - Farmaceuti imaju više igrača koji bi po renomeu prije spali u trećeligaški ili čak četvrtoligaški nogomet, ali to se kod njih ne vidi.

>> Ovo su ljudi koji su uz Mamića i žele smijeniti Antolića: 'Slikajte kako ne bi nestalo po hodnicima'

Možda je upravo zajedništvo koje gaje u svlačionici ključ uspjeha koprivničkih Plavih. 'Reci Zeka, samo reci, letjet ćemo kao meci', kliču mu nogometaši nerijetko nakon pobjeda, a Zekić im se danas na treningu revanširao - spektakularnim pogotkom. Iako su igrački dani davno iza njega, zaigrao je na treningu momčadi i zabio sjajan gol u rašlje.

Istom se prilikom poskliznuo, ali se i ubrzo pridignuo pa je sve bilo u redu.

- Novo pojačanje bit će nam 'iz unutarnjih redova'. Tek mu je 48 godina - napisala je Facebook stranica Slavena, uz hešteg 'Still got it'. 

Komentara 3

DU
Deleted user
06:59 03.01.2023.

Nema sta, vrhunski clanak!!

DU
Deleted user
06:18 03.01.2023.

Visoko kvalitetan tisak.

DM
drazen.muhvic
07:05 03.01.2023.

Zorane, vrime je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije