INCIDENTI NA TRIBINI

VIDEO Žestok sukob na stadionu u Sevilli: BBB trgali sjedalice i gađali policiju

Foto: Twitter
1/5
17.02.2022.
u 21:48

Iako kroz noć i dan nije bilo većih incidenata, samo pojedinačnih, iz nekog razloga kulminiralo je na stadionu i morala je intervenirati policija.

Utakmica Seville i Dinama u jednom je trenutku popraćena popriličnom tišinom u odnosu na prethodnu atmosferu, a razlog su bili neredi na tribini gdje se nalaze Bad Blue Boysi.

Iako kroz noć i dan nije bilo većih incidenata, samo pojedinačnih, iz nekog razloga kulminiralo je na stadionu i morala je intervenirati policija.

17.02.2022., Stadion Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla, Spanjolska - UEFA Europa liga, play off, GNK Dinamo - FC Sevilla. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na snimci navijača Seville vide se pripadnici interventne policije, gužva, ali i brojne potrgane sjedalice kako lete zrakom.

 

 

 

Kako je sve skupa završilo još nije poznato, ali nekoliko minuta nakon muka, na stadionu se opet moglo čuti navijanje pa to sugerira da se incident doveo pod kontrolu.

Ključne riječi

Komentara 5

GJ
Gazda_Joza
22:35 17.02.2022.

Ovo nikog ne zanima,

BL
Blatina19
22:25 17.02.2022.

Kakva je to tamo interventna. Tucite to

ST
sttipe
22:06 17.02.2022.

Ma nije moguće, takva gospoda!! To je netko Torcidu podvalio, da sramote Zdravkeca, &co.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije