Neodigrani derbi

Vijeće sportske arbitraže HOO-a odbilo zahtjev Hajduka!

Neodigrani derbi na Maksimiru
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
03.04.2015.
u 16:57

Zahtjev je usvojen samo u dijelu koji se odnosi na naknadu štete, ali samo zato što GNK Dinamo nije podnio zahtjev za naknadom štete

Još uvijek se vuku repovi zbog neodigranog derbija između Dinama i Hajduka u Maksimiru kada gostujuća momčad uopće nije izašla na teren. Povjerenik natjecanja Josip Brezni odlučio je registrirati utakmicu rezultatom 3:0 za hrvatskog prvaka, ali Hajduk je Vijeću sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora podnio zahtjev za izvanredno preispitivanje odluke.

"Vijeće sportske arbitraže odbilo je zahtjev kao neosnovan i potvrdilo odluke Povjerenika za natjecanje i Komisije za žalbe HNS-a.

Između ostaloga, Vijeće je utvrdilo da je HNS imao pravo imenovati tijela natjecanja Prve HNL, pa tako i povjerenika natjecanja; da je nesporno da je HNK Hajduk odbio nastupiti na predmetnoj utakmici i da je tako odlučio Nadzorni odbor na telefonskoj sjednici; da nije bilo razloga za odgodom početka utakmice; da nije bilo razloga za izuzećem predsjednika i članice Komisije za žalbe Davora Blaškovića i Valentine Koprivnjak; da je Komisija za žalbe pravilno imenovana i da je pravilno održana sjednice te Komisije.

Zahtjev je usvojen samo u dijelu koji se odnosi na naknadu štete, ali samo zato što GNK Dinamo nije podnio zahtjev za naknadom štete", stoji na stranicama HNS-a.

>>Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a

Komentara 8

MA
MagnusJohnson
18:05 03.04.2015.

Maminjo je sad vlada i Hrvatskim Olimpijskim Odborom.....brzo u hitnu proceduru Sabora, novi zakon: Hajduk mora imati bar tri članak u žalbenoj komisiji HOO-a"

CA
++canajisraM
18:12 03.04.2015.

Ustvrdit ce upravni odbor Hajduka da je i za ovu odluku kriv Mamic. A zato ne, pa kriv je Maminjo i za $ 48 milijardi duga,za propalu privredu ,za100,000 iseljenih,itd.

LJ
ljutko
19:00 03.04.2015.

Hajduk je i dobro prošao, trebalo ga je izbaciti lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije