Vruće na San Siru

Vratar Chelsea imat će podršku Miss Universe

11.10.2022.
u 15:23

Andrea Martinez, Miss Universe 2020. godine, igrala je košarku i bila reprezentativka Španjolske u kategoriji kadetkinja

Andrea Martinez večeras će na stadionu San Siro zdušno bodriti svog zaručnika, Kepu Arrizabalagu. A Miss Universe iŠpanjolske iz 2020. zablistala je u novoj kolekciji kupaćih kostima. 


- Vjerujem da ljepota dolazi iznutra, a ne izvana. To sam naučila na natjecanjima ljepote. Inače, titulu mi je predala Sofia del Prado, Miss Universe Španjolske iz 2017. godine – rekla je Andrea Martinez koja je igrala košarku i bila reprezentativka Španjolske u kategoriji kadetkinja. 


Odrasla je u Leonu, a zaruke s Kepom objavila je an svom Instagram profilu 1. rujna Među prvim čestitarima bio je

, igrač West Hama. Inače, službeno su bili u vezi samo sedam mjeseci iako se vjeruje da su vezu započeli u tajnosti tjednima prije

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije