nevjerojatan gol

Vratar izazvao delirij: Pogodio 'škorpionom' u sudačkoj nadoknadi

pedro
Foto: Youtube Screenshot
12.11.2014.
u 14:30

Mladi vratar Pedro (20), donio je remi svojoj momčadi (3:3).

Velika nogometna uzbuđenja moguća su i u niželigaškim utakmicama, a u to su se najbolje mogli uvjeriti gledatelji ogleda Sarinene i Borje u četvrtoj španjolskoj ligi.

Osim što su vidjeli čak šest pogodaka, svjedočili su i dramatičnoj završnici u kojoj je Sarinena stigla do izjednačenja u sudačkoj nadoknadi (3:3).

Naime, nakon jednog kornera u gužvi je lopta došla do vratara Pedra Armanaca (20) koji je također stigao pred gol Borje. Zahvatio ju je atraktivnim 'škorpion' udarcem te poravnao rezultat na oduševljenje navijača.

Sarinena je peta sa 21 bodom, dok je Borja na 11. mjestu za 15 bodova.

>>Dosudio jedanaesterac, dobio šakom u glavu pa se predomislio!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije