Dolazi na probu

Vratar Marsonije Memović (17) na meti Dinama

Igor Cvitanović
Goran Stanzl
15.03.2013.
u 11:12

Treneri vratara i juniora Tomislav Butina i Igor Cvitanović pozvali su Memovića da tjedan dana trenira u Maksimiru, nakon čega će odlučiti o potpisivanju ugovora

Mladi vratar Marsonije Ajdin Memović na meti je Dinama! Zagrepčani su Memovića primijetili još na jesenskoj utakmici Prve HNL za juniore između Marsonije i Dinama (0:2) u Slavonskom Brodu, na kojoj je izvrsnim obranama spasio svoju momčad od težeg poraza te skrenuo pozornost na sebe. Nakon toga Plavi su ga pratili na još nekim susretima, gdje ih je oduševio sjajnim nastupima, pa stoga ne čudi što su ga treneri vratara i juniora Tomislav Butina i Igor Cvitanović pozvali da tjedan dana trenira u Maksimiru, nakon čega će odlučiti o potpisivanju ugovora. Čuvar mreže koji još nije napunio ni 18 godina ustalio se na vratima prve momčadi brodskog trećeligaša, u kojem je ove sezone jedan od najboljih pojedinaca. Osim Dinama, zanimanje za njega pokazali su još neki prvoligaški klubovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije